MEZUNLARIMIZLA KUR'AN SOHBETLERİ

Mezun öğrencilerimizle ayda bir yaptığımız "Kur'an Sohbetleri" dersimizin bu haftaki konusu, Kadir Sûresi idi. Kadir Gecesi'nden ve bu geceyi nasıl ihya edeceğimizden bahsettiğimiz sohbetimizi her zaman olduğu gibi yine dualarla tamamladık. Ders bitiminde çok güzel bir mekanda iftarımızı yaptık, hamdettik, şükrettik. Kısacası Ramazan'ın manevi havasını iliklerimize kadar hissettiğimiz bir gece yaşadık. Okul müdürümüz Gönül Yahşi Hocamıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Bir dahaki ay farklı ayetlerle buluşabilmek duasıyla...

"Allahümme inneke afüvvün tühibbü'l-afve fa'fu anni"

"Allah'ım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni affeyle!" (Tirmizî, Deavât, 84)

Rabbimiz bu gece Afüvv ismi şerifi ile tecelli etsin bizlere ve işlediğimiz günahları bütün izleriyle birlikte silsin, bizlere rahmet etsin, bağışlasın. (Amin)

06-04-2024

Yayın: 06.04.2024 - Güncelleme: 06.04.2024 07:33 - Görüntülenme: 20