GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Şükürler olsun ki Rabbimiz bu sene de Rabia çatısı altında bizlere mukabele yapmayı ve Kadir Gecesi'nde de tamamlayıp hep birlikte dua etmeyi nasip etti.

Rabbimiz bu gece hürmetine affedilenlerden olmayı Kur'an'ı en güzel şekilde anlamayı, yaşamayı ve anlatmayı nasip etsin. Mazlum coğrafyalarda sıkıntılar çeken kardeşlerimize de bir an önce zafer, kurtuluş nasip etsin.

Mukabele prprogramının hazırlanmasında ve takip edilmesinde emeği geçen meslek dersleri öğretmenleri Zeynep Erzurumluoğlu, Filiz Çakır, Cemile Çetin ve Melike Şengül'e, bugünkü ikramları için okul idaremize ve en önemlisi de 5 hafta boyunca her öğle arası Kur'an okuyan hafizhafızlarımıza onları dinleyen öğrencilerimize çok teşekkür ederiz, Allah hepsinden razı olsun *

Son teşekkürümüz de her Cuma öğle namazı sonrası öğrencilerimize ikramlarda bulunan öğretmenlerimize gelsin.

Gecemiz hayirlı, bayramımız mübarek olsun.

06-04-2024

Yayın: 06.04.2024 - Güncelleme: 06.04.2024 07:40 - Görüntülenme: 27